Product was successfully added to your shopping cart.
Vapor

Korčule Bauer Vapor HYPERLITE2 Senior

Predstavujeme Vám naše najvýkonnejšie korčule, ktoré sme kedy vyrobili! Korčule Hyperlite 2 sú najnovším prírastkom do rodiny Vapor - najobľubenejšej a najpoužívanejšej spomedzi všetkých skupín korčúľ. Aj s úplne novým Powerly holderom, sú korčule Hyperlite 2 prepracované inováciami a špičkovými technológiami, na ktorých sa pracovalo už vyše 25 rokov na ľade aj mimo ľadu. Korčule Hyperlite 2 sú ideálnou voľbou pre hráčov, ktorí chcú vyťažiť maximum zo svojej hry a rýchlosti. Použili sme rovnakú technológiu šnúrovanie Hyperflex ako aj na predošlom modely Vapor Hyperlite. Na očkách sa nachádza vsunutý plast, ktorý má integrované flex zóny do horných štyroch očiek. Tieto flex zóny zvyšujú obopnutie nohy pre väčšiu stabilitu pri pohybe, ale zároveň aj umožňujú hráčom sa rýchlo a efektívne predkloniť cez špičku, aby maximalizovali svoju akceleráciu a obratnosť. Na korčuli je použitý 3D Lasted Carbon CURV Composite, aby ste sa svojich korčuliach cítili čo najľahšie a zároveň maximálne chránene.
Korčule Bauer Vapor HYPERLITE2 Senior
Detaily

Nový holder

Veľkou novinkou je už spomínaný Powerly holder - najpokročilejší holder, za ktorým stoja dlhé roky výskumu. Úplne prerobený holder, ktorý sa skladá z tvrdej prednej časti pre rýchlejšiu akceleráciu a z flexibilnej zadnej časti pre rýchlejšie zatáčanie. Poslednou časťou Powerfly holderu je hyperbolický mostík nachádzajúci sa v strednej časti kvôli lepšej rovnováhe a sile v každom jednom sklze.

Nový holder
Nový jazyk

Nový jazyk

Na korčuli nájdeme aj nový jazyk Aerolite 2.0, na ktorom sme vylepšili pohodlie v strednej časti a na bokoch. Ľahké penové vnútro v jazyku Vám zaručí, že sa v korčuliach budete cítiť pohodlne po celý tréning alebo zápas.

Nájdite svoju ideálnu korčulu

Nastavte svoju hru na novú úroveň s exkluzívnou technológiou Bauer 3D Skate Lab. Spoločne s profesionálnými hráčmi po celom svete sme navrhli túto novinku, ktorá Vám pomôže vybrať tie najidealnejšie korčule aby ste získali dokonalú kontrolu nad svojim pohybom.

Bauer 3D skener
Produkt
Vapor

Korčule Bauer Vapor HYPERLITE2 Senior

* Povinné pole

1 049,95 €

Dostupnosť: Skladom

1 049,95 €