Hyperlite

Nová rada Vapor je tu!

Inšpirovaní kreativitou a vzrušením dnešnej hry uvádzame na trh ďalšiu generáciu Vapor. Predstavujeme HyperLite, ktorá posunie vašu hru na vyššiu úroveň. Našim cieľom je inšpirovať vás, aby ste dosiahli mimoriadnosť a zažili HYPE.

Hyperlite

HyperLite korčule sú ľahšie a zároveň si zachovávajú pohyblivosť dopredu a zvyšujú obratnosť pri zmene smeru. Predstavujeme technológiu HyperFlex, ktorá sa nachádza v systéme šnurovania a v podrážke korčule. Kombinácia týchto dvoch vylepšení prináša celkové zlepšenie flex profilu korčule a maximalizuje rýchlosť a obratnosť hráča.

Systém šnurovania HyperFlex využíva technológiu vsunutého plastu, ktorý má integrované flex zóny zabudované do horných 4 očiek. Podrážka HyperFlex je jedinečná konštruovaná podrážka, ktorá sa v prednej časti vyznačuje tuhým kompozitným materiálom a vzadu vlnitým pružným plastom. Jazyk Aerolite je z jedinečného penového materiálu, vďaka ktorému je korčuľa ľahšia pri zachovaní správnej podpory, ochrany a flexibility.

Hyperlite
Hyperlite
Hyperlite

HyperLite hokejka má zníženú hmotnosť o 5 gramov vo veľkosti senior, zlepšili sme vyváženie hokejky, s ktorou budete mať najlepší pocit Vapor aký ste kedy mali. Do strely sa budete môcť oprieť o 10% ľahšie ako u hokejky FlyLite a tým aj rýchlejšie vystreliť.

Nová čepeľ HyperCore má dva karbónové mostíky natavené do tvrdej peny, čo vylepšilo tvrdosť o 20%, zvýšilo stabilitu a kontrolu puku. Optimalizované ukladanie karbónových vlákien v kombinácii s novou čepeľou zlepšilo celkovú odolnosť o 10% v porovnaní s hokejkou FlyLite.

Hyperlite