Pred dokončením objednávky sa u nás zaregistruj a získaš tak zľavu vo výške 10% na neakciový tovar.

Z dôvodu sťahovania hlavného skladu, budú objednávky vytvorené v termíne 8 – 21.4.2024 expedované od 22.4.2024. Naše kamenné predajne sú naďalej otvorené vo svojich štandardných hodinách. Ďakujeme za pochopenie.

Cart0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vapor

Hokejka Bauer Vapor HYPERLITE

Najnovšia hokejka z rady Vapor je model HYPERLITE. Rozoberme si bližšie kľúčové predajné vlastnosti našej novej hokejky Hyperlite. Podarilo sa nám zlepšiť hmotnosť a vyváženie naprieč všetkým segmentom. Všimnite si, že flex 55 a 65 je o 15 gramov ľahšia hokejka ako Flylite a flex 40 je o 28 gramov ľahšia. Hráči sa budú môcť do strely oprieť o 10% ľahšie než u hokejky Flylite. To je veľké vylepšenie vzhľadom k tomu, že model Vapor je navrhnutý tak, aby mal čo najrýchlejšie nabitie a návrat energie k puku do strely. Vďaka tomuto zníženiu hmotnosti budú mať hráči o 10% lepšiu možnosť vystreliť skôr, ako brankár stihne zareagovať. Jedným z prvkov, z ktorých sme najviac nadšení je zlepšenie odolnosti, ktoré sa viaže k nášmu spotrebiteľskému výskumu. Tu sú pre vás zhrnuté všetky podrobnosti o hokejke Hyperlite. Prenášame všetky skvelé technológie, ktoré nás odlišujú od konkurencie a vďaka ktorým bola hokejka FlyLite tak úspešná. Vapor Hyperlite teraz navyše pozostáva s našou čepeľou HyperCore a optimalizovaným vrstvením uhlíkových vlákien pre spomínanú väčšiu pevnosť.
Hokejka Bauer Vapor HYPERLITE
Detaily

Lepšie vyváženie

Pri hokejke Senior sa nám podarilo znížiť hmotnosť o 5 gramov. Zároveň sme sa zamerali na zlepšenie vyváženia palice - jedná sa o najlepšie vyváženú hokej Vapor, akú sme kedy priniesli na trh. Podarilo sa nám zlepšiť hmotnosť a vyváženie naprieč všetkým segmentom.

Lepšie vyváženie
Ešte odolnejšia konštrukcia

Ešte odolnejšia konštrukcia

S novou hokejkou Hyperlite sme schopní znížiť hmotnosť, zlepšiť rýchlosť strely a navrhnúť čepeľ, ktorá zlepší odolnosť o 20% a zloženie shaftu, ktorý je o 5% odolnejší proti nárazom. Zjednodušene povedané pre predavača v akcii - ľahšie, lepšie vyváženie, rýchlejšia strela a odolnejšia ako Flylite čo bola jedna z našich najpredávanejších palíc v histórii značky Bauer.

Nižšia hmotnosť, vyššia odolnosť

Všetky nové hokejky zo série Vapor majú zredukovanú hmotnosť o niekoľko gramov a použité technológie pre zlepšenie odolnosti oproti predošlým modelom.

Nižšia hmotnosť, vyššia odolnosť
Produkt
Hokejka Bauer Vapor HYPERLITE
Vapor

Hokejka Bauer Vapor HYPERLITE

* Povinné pole

269,00 €

Dostupnosť: Skladom

269,00 €

Detaily

X107748