Product was successfully added to your shopping cart.
Supreme

Hokejka Bauer Supreme Ultrasonic

Túto sezónu sa pripravte na úplne nové Supreme hokejky. Hokejka Bauer Supreme Ultrasonic je postavená na úplne novej platforme a je našou najľahšou hokejkou z rady Supreme. S hmotnosťou 390 gramov má rovnakú hmotnosť ako hokejka Vapor FlyLite. Hokejka zaisťuje, že každý kúsok energie vložený do palice pôjde do puku, bez ohľadu na to, aký typ strely vystrelíte. Hlavnou črtou je naša technológia Sonic Taper, revolučný kužeľ, ktorý znižuje hmotnosť a zlepšuje stabilitu a vytvára prenos energie nadol pomocou palice pre ešte rýchlejší a výkonnejší pohyb s pukom. Hokejka Bauer Supreme Ultrasonic disponuje technológiami ako Sonic Taper pre rýchlejší prenos energie na čepeľ, Advanced Carbon Layering, ktorá znižuje hmotnosť na 390 gramov. Asymetrický TeXtreme maximalizuje tok energie pri každej prihrávke či strele. O odolnosť hokejky sa postará technológia Duraflex. Technológia Monocomp zlepšuje rovnováhu a kontrolu puku.
Hokejka Bauer Supreme Ultrasonic
Detaily

Najľahšia hokejka Supreme

Hokejka Bauer Supreme Ultrasonic je postavená na úplne novej platforme a je našou najľahšou hokejkou z rady Supreme. S hmotnosťou 390 gramov má rovnakú hmotnosť ako hokejka Vapor FlyLite. Hlavnou črtou je naša technológia Sonic Taper, revolučný kužeľ, ktorý znižuje hmotnosť a zlepšuje stabilitu a vytvára prenos energie nadol pomocou palice pre ešte rýchlejší a výkonnejší pohyb s pukom.

Najľahšia hokejka Supreme
Nové hokejky z rady Supreme!

Nové hokejky z rady Supreme!

Pozri si všetky novinky z rodiny Bauer Supreme. Najdôležitejším aspektom čo si môžete odniesť s novými hokejkami Supreme je, že rodina Supreme je teraz viac o strelách švihom ako o strelách príklepom. Vyvinuli sme hokejky tak, aby vyhovovali rýchlosti dnešnej hry. Zabezpečili, že všetka energia vložená do hokejky ide do puku, bez ohľadu na to, ako hráč strieľa.

Produkt
Supreme

Hokejka Bauer Supreme Ultrasonic

Dostupnosť: Nie je na sklade

Bežná cena: 249,00 €

Akciová cena 135,00 €