Product was successfully added to your shopping cart.
Supreme

Korčule Bauer Supreme Ultrasonic Intermediate

Nová sezóna = nové korčule! Ale to nie je všetko čo ponúkame! Novinkou pre sezónu 20/21 sú korčule Bauer Supreme Ultrasonic. Tento model ponúkame v našom novom systéme Performance Fit. Je to naša najvyššia výkonnostná korčuľa pre elitného hráča navrhnutá tak, aby maximalizovala výkon a kontrolu. Kompozitné zloženie Carbon Curv s 3D v kombinácii s podšívkou Unibody spevňuje spodnú časť chodidla, čo umožňuje každému tlaku smerovať k maximálnemu prenosu energie a rýchlejšej priamej rýchlosti. Vynikajúci strih ponúka zvýšené obopnutie chodidla pre optimálnu stabilitu a podporu, čím vytvára silnejší krok, aby ste mohli vykorčuľovať ešte rýchlejšie. Samozrejmosťou je holder TUUK Lightspeed Edge s novým nožom Tuuk LS Pulse TI vyrobeným novou špičkovou oceľou. Titánový povlak umožňuje lepšie uchovanie hrán a priľnavosť, poskytuje počas použitia väčšiu konzistenciu a zároveň udržuje rýchlosť. Tento nový nôž je tiež vybavený technológiou Bauer’s Power Profile *, ktorý pomáha hráčovi udržiavať rýchlosť a silnejší krok. Reflex Tendon Guard jazyk a technológie Reflex PRO a Flex Facing spolupracujú na zlepšení rozsahu pohybu, pri zvýšení dĺžky a úrovne sily každého sklzu. Model Supreme Ultrasonic je naša najpodpornejšia topánka, ktorá poskytuje neuveriteľnú stabilitu elitnému korčuliarovi. Korčule sa vyrábajú v novom systéme číslovania. Šírky sú FIT1, FIT2, FIT3. Viac o novom systéme číslovania sa dozvieš v našej Poradni alebo v ilustráciách na stránke.
Korčule Bauer Supreme Ultrasonic Intermediate
Detaily

Nový strih prináša vyššiu stabilitu

Kompozitné zloženie Carbon Curv s 3D v kombinácii s podšívkou Unibody spevňuje spodnú časť chodidla, čo umožňuje každému tlaku smerovať k maximálnemu prenosu energie a rýchlejšej priamej rýchlosti. Vynikajúci strih ponúka zvýšené obopnutie chodidla pre optimálnu stabilitu a podporu, čím vytvára silnejší krok, aby ste mohli vykorčuľovať ešte rýchlejšie.

Nový strih prináša vyššiu stabilitu

Nájdite svoju ideálnu korčulu

Nastavte svoju hru na novú úroveň s exkluzívnou technológiou Bauer 3D Skate Lab. Spoločne s profesionálnými hráčmi po celom svete sme navrhli túto novinku, ktorá Vám pomôže vybrať tie najidealnejšie korčule aby ste získali dokonalú kontrolu nad svojim pohybom.

Bauer 3D skener
Produkt
Supreme

Korčule Bauer Supreme Ultrasonic Intermediate

* Povinné pole

Bežná cena: 699,00 €

Akciová cena 525,00 €

Dostupnosť: Skladom

Bežná cena: 699,00 €

Akciová cena 525,00 €