Product was successfully added to your shopping cart.
Vapor

Brankárske betóny Bauer Vapor HYPERLITE

Pojem HYPERLITE je novinkou v brankárskom svete. Pre rok 2021 máme pre Vás niekoľko noviniek. Tento rok sa u betónov objavili tri základné ciele - koleno zo Supreme muselo byť prinesené do Vapor - ale mohlo by byť trochu ľahšie a pružnejšie. Rebound Pop je naša tajná zbraň, to je to, čo potrebujeme, aby sme sa oddelili od konkurencie. Pružnosť a odolnosť je u betónov nesmierne dôležitá a nakoniec, brankári a tréneri brankárov s nami vždy hovoria o potrebe väčšej rovnováhy vo všetkých ich pohyboch. Aby sme vyriešili tieto požiadavky, pracovali sme na vývoji kolenného chrániča, ktorý je o 30% ľahší a poskytuje o 25% väčšiu flexibilitu v porovnaní s technológiou Stabilislide. Aby brankári mali ešte lepšiu rýchlosť odrazu a zároveň pružnejše a ešte ľahšie jadro betónov, vyvinuli sme REBOUND BOOST CORE - novú penu, ktorá sa nikdy predtým nepoužívala v brankárskych betónoch. Aby sme vyriešili rovnováhu a znovu zmenili hru, pridali sme Balance Plate - v podstate sa jedná o vankúš na lýtko, aby mali brankári mali lepšiu rovnováhu a pokrytie ľadu. Rozdiel medzi Hyperlite a 2XPRO je že, betóny sú ľahšie, pružnejšie a majú všetky nové prvky pre lepší balanc brankára a tým menia hru. Betóny Hyperlite majú úplne novú super grafiku. MTO bude mať plnofarebné zadné polstrovanie a pásky, aby zodpovedali predné grafike betónov. Betóny Hyperlite sa vyrábajú len v seniorskom prevedení.
Brankárske betóny Bauer Vapor HYPERLITE
Detaily

Balance Plate

Aby sme vyriešili rovnováhu a znovu zmenili hru, pridali sme Balance Plate - v podstate sa jedná o vankúš na lýtko, aby mali brankári mali lepšiu rovnováhu a pokrytie ľadu.

Balance Plate
Rebound Boost Core

Rebound Boost Core

Aby brankári mali ešte lepšiu rýchlosť odrazu a zároveň pružnejše a ešte ľahšie jadro betónov, vyvinuli sme REBOUND BOOST CORE - novú penu, ktorá sa nikdy predtým nepoužívala v brankárskych betónoch.

Tune-Fit STRAP 2.0

Rozdiel medzi Hyperlite a 2XPRO je že, betóny sú ľahšie, pružnejšie a majú všetky nové prvky pre lepší balanc brankára a tým menia hru.

Tune-Fit STRAP 2.0
Produkt
Vapor

Brankárske betóny Bauer Vapor HYPERLITE

* Povinné pole

1 999,00 €

Dostupnosť: Skladom

1 999,00 €