Pred dokončením objednávky sa u nás zaregistruj a získaš tak zľavu vo výške 10% na neakciový tovar.

Z dôvodu sťahovania hlavného skladu, budú objednávky vytvorené v termíne 8 – 21.4.2024 expedované od 22.4.2024. Naše kamenné predajne sú naďalej otvorené vo svojich štandardných hodinách. Ďakujeme za pochopenie.

Cart0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vapor

Korčule Bauer Vapor 3X PRO Intermediate

Kladieme väčší dôraz na naše korčule na druhom price pointe a vyvíjame ich za použitia unikátnych technológií, aby sme túto úroveň posunuli ešte ďalej. Našim druhým najvyšším modelom sú korčule Bauer Vapor 3X PRO. Všetko vložené do oboch rodín korčúľ bolo starostlivo premyslené, tak aby hráč spoznal rozdiel pri korčuľovaní. Skelet korčule je zhotovený z kompozitu curve, ktorý poskytuje elitnú podporu pri korčuľovaní a zároveň je má nízku hmotnosť. Predný plstený jazyk Pre Stock je o kúsok hrubší 48 oz čo znamená dokonalú kombináciu podpory, ochrany a pohodlia, ktoré elitný hráč vyžaduje. Podrážka Pre TPU umožňuje korčuli udržiavať nižší flex point pre optimálnu rýchlosť a obratnosť. Integrovaný vsunutý systém šnurovania poskytuje bočnú stabilitu a zlepšuje obopnutie nohy v korčuli. Vďaka pridaniu systému šnurovania Vapor HyperFlex môžeme použiť tento systém šnurovania pri modeli 3X PRO. Pridaním tohto prvku do druhého price pointu zvyšujeme jeho výkonnosť a hodnotu u zákazníka a je tak na rovnakej úrovni ako Supreme 3S PRO. Korčule je možné tepelne tvarovať. Korčule sa vyrábajú v novom systéme číslovania. Šírky sú FIT1, FIT2, FIT3. Viac o novom systéme číslovania sa dozvieš v našej Poradni alebo v ilustráciách na stránke.
Korčule Bauer Vapor 3X PRO Intermediate
Detaily

Nájdite svoju ideálnu korčulu

Nastavte svoju hru na novú úroveň s exkluzívnou technológiou Bauer 3D Skate Lab. Spoločne s profesionálnými hráčmi po celom svete sme navrhli túto novinku, ktorá Vám pomôže vybrať tie najidealnejšie korčule aby ste získali dokonalú kontrolu nad svojim pohybom.

Bauer 3D skener
Produkt
Korčule Bauer Vapor 3X PRO Intermediate

Viac pohľadov

Vapor

Korčule Bauer Vapor 3X PRO Intermediate

* Povinné pole

Bežná cena: 549,00 €

Akciová cena 384,00 €

Dostupnosť: Skladom

Bežná cena: 549,00 €

Akciová cena 384,00 €

Detaily

X107399