Pred dokončením objednávky sa u nás zaregistruj a získaš tak zľavu vo výške 10% na neakciový tovar.

Z dôvodu sťahovania hlavného skladu, budú objednávky vytvorené v termíne 8 – 21.4.2024 expedované od 22.4.2024. Naše kamenné predajne sú naďalej otvorené vo svojich štandardných hodinách. Ďakujeme za pochopenie.

Cart0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vapor

Korčule Bauer Vapor 3X Junior/Youth

Tento model v juniorskej veľkosti bol špeciálne navrhnutý za posledných 18 mesiacov práce s 7 až 9 ročnými hráčmi. Aj napriek pandémie naši vývojári ostali v kontakte cez sociálne siete s malými hráčmi a spoločne vytvorili dizajn korčuli, ktorý sa páči tejto vekovej skupine. Na základe pozorovaní týchto hráčov ako sa učia základy korčuľovania sme zostrojili korčule so špeciálnymi prvkami ako je Motion Flex a nôž s rádiusom 13 FT, aby sme im uľahčili ich učenie. Tieto juniorské špecifiká sme doplnili o komfortnú výstelku jazyka a Comfort edge na hrané nože. Vďaka tomu sa títo hráči môžu na ľade baviť, byť v pohodlí a ľahko sa učiť korčuľovať. Korčule je možné tepelne tvarovať. Korčule sa vyrábajú v systéme číslovania D a EE.
Korčule Bauer Vapor 3X Junior/Youth
Detaily

Nájdite svoju ideálnu korčulu

Nastavte svoju hru na novú úroveň s exkluzívnou technológiou Bauer 3D Skate Lab. Spoločne s profesionálnými hráčmi po celom svete sme navrhli túto novinku, ktorá Vám pomôže vybrať tie najidealnejšie korčule aby ste získali dokonalú kontrolu nad svojim pohybom.

Bauer 3D skener
Produkt
Korčule Bauer Vapor 3X Junior/Youth
Vapor

Korčule Bauer Vapor 3X Junior/Youth

* Povinné pole

Bežná cena: 310,00 €

Akciová cena 217,00 €

Dostupnosť: Skladom

Bežná cena: 310,00 €

Akciová cena 217,00 €

Detaily

X107403