Pred dokončením objednávky sa u nás zaregistruj a získaš tak zľavu vo výške 10% na neakciový tovar.

Z dôvodu sťahovania hlavného skladu, budú objednávky vytvorené v termíne 8 – 21.4.2024 expedované od 22.4.2024. Naše kamenné predajne sú naďalej otvorené vo svojich štandardných hodinách. Ďakujeme za pochopenie.

Cart0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vapor

Korčule Bauer Vapor HYPERLITE Intermediate

Novinkou pre sezónu 21/22 sú korčule Bauer Vapor HYPERLITE. Korčule, ktoré boli dlho udržiavané v tajnosti môžeš mať teraz už aj ty! Hneď na začiatok Vám predstavíme novú technológiu HyperFlex, ktorá sa nachádza v systéme šnurovania a v podrážke korčule. Kombinácia týchto dvoch vylepšení prináša celkové zlepšenie flex profilu korčule a maximalizuje rýchlosť a obratnosť hráča. Počas posledných niekoľkých rokov vývoja korčúľ sme sa snažili zvýšiť celkovú úroveň pohodlia našich korčúľ. V mnohých prípadoch to znamenalo pridanie ďalšej peny pre zvýšenie pohodlia, ale to bolo na úkor hmotnosti našich korčúľ. Keď sme vedeli, že spotrebitelia považujú váhu za dôležitý atribút výkonu, ktorý hľadajú, museli sme to vyriešiť. Aerolite je jedinečný penový materiál, ktorý nám umožňuje znižovať hmotnosť a udržiavať pohodlie. Korčule je možné tepelne tvarovať. Korčule sa vyrábajú v novom systéme číslovania. Šírky sú FIT1, FIT2, FIT3. Viac o novom systéme číslovania sa dozvieš v našej Poradni alebo v ilustráciách na stránke.
Korčule Bauer Vapor HYPERLITE Intermediate
Detaily

Technológia HYPERFLEX šnúrovanie

Nový systém šnurovania HyperFlex využíva technológiu vsunutého plastu, ktorý má integrované flex zóny zabudované do horných 4 očiek. Tieto flex zóny zvyšujú obopnutie nohy pre väčšiu stabilitu pri pohybe zo strany na stranu, ale umožňujú hráčom sa rýchlo a efektívne predkloniť cez špičku nôh, aby maximalizovali akceleračné a prechodové zóny - čo nakoniec vedie k rýchlejšej akcelerácií a zvýšenej obratnosti.

Technológia HYPERFLEX šnúrovanie
Technológia HYPERFLEX podrážka

Technológia HYPERFLEX podrážka

Podrážka HyperFlex je jedinečná konštruovaná podrážka, ktorá sa v prednej časti vyznačuje tuhým kompozitným materiálom a vzadu vlnitým pružným plastom. Tuhý kompozitný materiál umožňuje hráčom maximalizovať prenos energie počas akceleračnej fázy korčuľovania. Mäkšia oblasť podrážky zvyšuje torznú flexibilitu korčule a zvyšuje kontakt prostredníctvom rýchlostných a prechodových zón.

Vapor HYPERLITE

S Hyperlite sme rozšírili používanie pien Aerolite aj na jazyk, aby sme odstránili všetku nadváhu z korčule pri zachovaní správnej podpory, ochrany a flexibility, ktoré hráči vyžadujú. Optimalizovali sme tiež vnútorné peny, aby sme zaistili udržanie požadovaného pohodlia a zároveň sa zbavili každých zbytočných gramov. Výsledok je ľahšia korčuľa Vapor, ktorá osloví každého rýchleho a živého hráča.

Vapor HYPERLITE

Nájdite svoju ideálnu korčulu

Nastavte svoju hru na novú úroveň s exkluzívnou technológiou Bauer 3D Skate Lab. Spoločne s profesionálnými hráčmi po celom svete sme navrhli túto novinku, ktorá Vám pomôže vybrať tie najidealnejšie korčule aby ste získali dokonalú kontrolu nad svojim pohybom.

Bauer 3D skener
Produkt
Korčule Bauer Vapor HYPERLITE Intermediate
Vapor

Korčule Bauer Vapor HYPERLITE Intermediate

* Povinné pole

Bežná cena: 799,00 €

Akciová cena 559,00 €

Dostupnosť: Skladom

Bežná cena: 799,00 €

Akciová cena 559,00 €

Detaily

X107747