Pred dokončením objednávky sa u nás zaregistruj a získaš tak zľavu vo výške 10% na neakciový tovar.

Z dôvodu sťahovania hlavného skladu, budú objednávky vytvorené v termíne 8 – 21.4.2024 expedované od 22.4.2024. Naše kamenné predajne sú naďalej otvorené vo svojich štandardných hodinách. Ďakujeme za pochopenie.

Cart0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vapor

Hokejka Bauer Vapor X3.7

Hokejka Bauer Vapor X3.7 nahrádza palicu Vapor X2.7, ale s niekoľkými veľkými vylepšeniami. Zvyšuje latku výkonu pre hokejku nižšej cenovej úrovne. V súlade so zvyškom radu sme sa zamerali na všetky kľúčové predajné body. Znížili sme hmotnosť - s dramatickým zlepšením INT a JR, hokejka sa rýchlejšie pripraví na strelu a zlepšili sme jej odolnosť o 12%. Zvolili sme odlišný prístup k farebnému prevedeniu oproti modelu Vapor X2.7 - ako viete, zvolili sme u tohto modelu dominantnú farbu - žiarivo voltovej zelenú, ktorá mala na trhu zmiešané ohlasy. Pri modely Vapor X3.7 sme zvolili tradičnejšie červený základ, ktorý však stále má onú silnú príťažlivosť na ľade. Zodpovedá podobnému duchu ako u modelu Vapor 3X, len s inou farbou základne, s väčším dôrazom na červenú oproti bielej. Pri preberaní detailov si môžete všimnúť dve veľmi veľké technické vylepšenia. Prešli sme z QRT na náš XE Taper a z taveného napojenia Shaftu a čepele na HP Mold. V tejto cenovej kategórii nie je na trhu iná hokejka nabitá toľkými technológiami. To vedie k neuveriteľnému pocitu z hokejky pri vyberaní zo stojanu aj na ľade.
Hokejka Bauer Vapor X3.7

Nižšia hmotnosť, vyššia odolnosť

Všetky nové hokejky zo série Vapor majú zredukovanú hmotnosť o niekoľko gramov a použité technológie pre zlepšenie odolnosti oproti predošlým modelom.

Nižšia hmotnosť, vyššia odolnosť
Produkt
Hokejka Bauer Vapor X3.7

Viac pohľadov

Vapor

Hokejka Bauer Vapor X3.7

* Povinné pole

125,00 €

Dostupnosť: Skladom

125,00 €

Detaily

X107507