Pred dokončením objednávky sa u nás zaregistruj a získaš tak zľavu vo výške 10% na neakciový tovar.

Z dôvodu sťahovania hlavného skladu, budú objednávky vytvorené v termíne 8 – 21.4.2024 expedované od 22.4.2024. Naše kamenné predajne sú naďalej otvorené vo svojich štandardných hodinách. Ďakujeme za pochopenie.

Cart0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Supreme

Hokejka Bauer Supreme 3S

Hokejka Bauer Supreme 3S je postavená na novej platforme Supreme, je ľahšia a bola prepracovaná tak, aby sa zaistilo, že každý kúsok energie vložený do palice pôjde do puku, bez ohľadu na to, aký typ strely vystrelíte. Pri 435 gramoch má rovnakú hmotnosť ako VAPOR 2X TEAM. Technológia Maximum Power Kick pomáha hráčovi maximalizovať prenos energie počas celej strely. Zariadenie HP MOLD vytvára skutočný pocit z jedného kusu na zlepšenie celkovej hrateľnosti. MaxBalance znižuje hmotnosť hokejky pri zachovaní trvanlivosti, čo pomáha zlepšovať celkovú rovnováhu. Aero Foam Blade Core pre lepšie držanie.
Hokejka Bauer Supreme 3S
Detaily

Nové hokejky z rady Supreme!

Pozri si všetky novinky z rodiny Bauer Supreme. Najdôležitejším aspektom čo si môžete odniesť s novými hokejkami Supreme je, že rodina Supreme je teraz viac o strelách švihom ako o strelách príklepom. Vyvinuli sme hokejky tak, aby vyhovovali rýchlosti dnešnej hry. Zabezpečili, že všetka energia vložená do hokejky ide do puku, bez ohľadu na to, ako hráč strieľa.

Nové hokejky z rady Supreme!
Produkt
Hokejka Bauer Supreme 3S
Supreme

Hokejka Bauer Supreme 3S

* Povinné pole

Bežná cena: 115,00 €

Akciová cena 59,00 €

Dostupnosť: Skladom

Bežná cena: 115,00 €

Akciová cena 59,00 €

Detaily

X106298

Podobné produkty