Pred dokončením objednávky sa u nás zaregistruj a získaš tak zľavu vo výške 10% na neakciový tovar.

Cart0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Nexus

Hokejka Bauer SLING

Hokejka BAUER SLING je navrhnutá tak, aby čo najviac uľahčila nahrávanie, strieľanie a dávanie gólov - či už patríte k najlepším hráčom na svete, alebo ste štrnásťročný elitný hráč a chcete získať väčšiu istotu pri strieľaní odkiaľkoľvek na ľade. Táto hokejka zdvihne akúkoľvek hru na ďalší level. S cieľom maximalizovať výhody technológie SlingTech 2.0 hokejka Bauer Sling bude vybavená technológiou ER SPINE - ktorá pri hre preukázateľne zaisťuje väčšiu kontrolu a bezproblémové strieľanie. Hráči budú môcť puk strieľať o 10% rýchlejšie a s menšou námahou vďaka optimalizovanému efektu náprahu. Budú mať nad pukom väčšiu kontrolu a získajú väčšiu optimálnu zónu pre strieľanie, zlepšenú stabilitu v špičke a lepšie vyváženie. Čepeľ prináša všetky tieto výsledky a pritom je odolnejšia a dlhšie vydrží. V predajni vo všetkých veľkostiach Senior, Intermediate a Junior.
Hokejka Bauer SLING
Detaily

Hmotnosť len 375 gramov

Vďaka hmotnosti 375 gramov hokejka zlepšuje odovzdávanie energie a zvyšuje rýchlosť pri strieľaní puku a o 5% lepšiemu vyváženiu sa s ňou už od výroby skvele hrá a na ľade sa s ňou ľahšie ovláda puk.

Hmotnosť len 375 gramov
Kratší otvor v čepeli

Kratší otvor v čepeli

Od hráčov sme dostali rôznu spätnú väzbu. Niektorí mali pocit, že sa im v oblasti špičky čepele puk horšie ovládal, keď chytali rýchle prihrávky alebo keď chceli vystreliť z prvej a puk strieľali od špičky čepele. Aby sme tento problém vyriešili, otvor v čepeli sme skrátili. To prinieslo kľúčové výhody. Zvyšuje sa tak tuhosť v oblasti otvoru, pretože z čepele uberáme menej materiálu. Na čepeli, dochádza k menšej deformácii či ohýbaniu v špičke čepele, čo znamená, že čepeľ je stabilnejšia.

Produkt
Hokejka Bauer SLING

Viac pohľadov

Nexus

Hokejka Bauer SLING

* Povinné pole

Bežná cena: 224,95 €

Akciová cena 129,00 €

Dostupnosť: Skladom

Bežná cena: 224,95 €

Akciová cena 129,00 €

Detaily

X108236