Pred dokončením objednávky sa u nás zaregistruj a získaš tak zľavu vo výške 10% na neakciový tovar.

Z dôvodu sťahovania hlavného skladu, budú objednávky vytvorené v termíne 8 – 21.4.2024 expedované od 22.4.2024. Naše kamenné predajne sú naďalej otvorené vo svojich štandardných hodinách. Ďakujeme za pochopenie.

Cart0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Nexus

Hokejka Bauer Nexus SYNC

Predstavujeme novú hokejku Bauer Nexus Sync. Táto hokejka nahradí hokejku Nexus Geo a bude našou top elitnou hokejkou na trhu z rady Nexus. Hokejku Bauer Nexus Sync sprevádzajú 3 základné charakteristiky.
Hokejka Bauer Nexus SYNC
Detaily

Nižšia hmotnosťo 25 gramov

Prvá z nich je hmotnosť. V porovnaní s Nexus Geo sme dokázali znížiť hmotnosť tejto hokejky o 25 gramov. Hmotnosť 365 gramov v seniorskej veľkosti. Dôvodom, prečo môžeme hmotnosť takto znížiť, je naša nová technológia ACL 2.0. V podstate to znamená, že používame tenšie a kvalitnejšie vrstvy karbónu na vnútornej strane hokejky. Keď používame tenšie vrstvy, môžeme ich strategickejšie navrstviť tak, aby sme znížili hmotnosť bez toho, aby utrpela trvanlivosť hokejky. Zníženie hmotnosti o 25 gramov nakoniec povedie k dynamickejšiemu a rýchlejšiemu vystreleniu pri každom odpálení puku.

Nižšia hmotnosťo 25 gramov
Nová technológia Connect Tech

Nová technológia Connect Tech

Druhou kľúčovou vlastnosťou je naša nová technológia Connect Tech. Keď teraz hovoríme o GEO, získali sme množstvo pozitívnych ohlasov ohľadom jadra čepele a citu pre puk na čepeli. Takže sme nemenili jadro čepele pre Sync, je to rovnaké jadro čepele ako pri modely Geo. Ale predĺžili sme bandážovú vrstvu, ktorá je teraz pri oboch čepeliach a tiahne sa po celom shafte hokejky. V konečnom dôsledku to zlepší cit pre puk, pretože keď dostanete ostrú prihrávku alebo sa pripravujete na strelu, stlmí vibrácie.

Dlhšia hokejka

Poslednou dôležitou charakteristikou, ktorú si musíte zapamätať, je to, že sme tieto hokejky vyrobili dlhšie. Na trhu sa nám dostalo množstvo ohlasov, že by sme sa mali posunúť týmto smerom, takže sme konečne urobili tento krok a uvádzame to na trh. Pre naše hokejky senior 77 a 87 flex sme na dĺžke pridali 2 palce (5 cm), takže sme prešli zo 60 (166 cm) na 62 palcov (171 cm). Naša seniorská hokejka 70 flex zostane na 60 palcoch (166 cm), ako to bolo v minulosti. Rovnako sme predĺžili dĺžku našich hokejok vo verzii intermediate. Predtým to pre naše hokejky 55 a 65 flex bolo zhruba 57 palcov (158,5 cm), teraz sme to zvýšili o 1 palec (2,5 cm), takže sme sa dostali na 58 palcov (161 cm).

Dlhšia hokejka
Produkt
Hokejka Bauer Nexus SYNC
Nexus

Hokejka Bauer Nexus SYNC

* Povinné pole

279,95 €

Dostupnosť: Skladom

279,95 €

Detaily

X109271