PROSHARP

Rýchlejšie a istejšie korčuľovanie vďaka Prosharpu!

Hokej sa každým dňom zrýchľuje a rozhodujú aj tie najmenšie detaily. Vaše výkony môže posunúť vyššie špičkové brúsenie a profilovanie nožov na profesionálnych brúskach Prosharp Bauer.

Prosharp

Čo je profilovanie

Profilovanie nožov spočíva v prispôsobení tvaru noža pre dosiahnutie unikátnych výkonnostných výhod. Aj drobná úprava nožov môže priniesť veľkú zmenu na ľade. Vďaka správnemu profilu sa dostanete k puku rýchlejšie, zlepší sa vaša obratnosť aj rovnováha.

Brúsky Prosharp Bauer pre vás obstarajú profil na mieru bez ohľadu na typ korčúľ alebo vašu výkonnostnú úroveň. Či už s hokejom len začínate alebo ste profík, profilovanie vám zaručí lepší zážitok z hry a pomôže vám ju posunúť o krok ďalej.

Na výber z troch profilov

Quad
Profil vhodný pre hráčov so silovým odrazom. Umožňuje rýchlu zmenu smeru a výbušnejšie štarty.

Zuperior
Profil navrhnutý pre rýchlosť a obratnosť. Poskytuje mierny náklon dopredu, tým pádom aj agresívnejší štýl korčuľovania.

Ellipse
Dynamický profil kombinujúci silu a obratnosť, ktorý zaručuje lepší kontakt s ľadom naprieč všetkými zónami noža.

Prosharp
Prosharp

Nože si dajte profilovať trikrát ročne

Aby vám profilovanie prinieslo maximálny možný úžitok, zverte svoje nože do rúk odborníkov trikrát ročne – na začiatku sezóny, v strede sezóny a pred začiatkom play-off.

Aby ste svoj profil nezničili, vyhýbajte sa brúseniu na ručných brúskach.

Správné brúsenie je alfou a omegou hokeja

V dnešnom hokeji záleží na každom detaile a preto je brúsenie a profilovanie korčuľ dôležitejšie ako kedykoľvek predtým. Správne nabrúsený nôž by sa mal pri odraze zaseknúť do ľadu a mal by umožňovať ľahké zatáčanie a perfektný sklz pri maximálnej rýchlosti. Platí, že čím viac času strávíte na ľade, tým budú vaše nože tupšie.

Prosharp

Vyskúšajte profilovanie v troch Bauer Hockey predajniach!

Urobte dôležitý krok k zlepšeniu svojho korčuľovania a prídte do jedného z troch Bauer Prosharp Service Centier, ktoré nájdete v Bratislave - Danubii, Poprade a čoskoro aj v Košiciach.

Preškolení experti pre vás zaistia profesionálne brúsenie aj profilovanie korčuľ. Priamo na mieste si môžete zapožičať predprofilované nože a vyskúšať, ktorý profil vám najviac vyhovuje.