Nexus Geo

Nová rada hokejok Nexus!

V sezóne 2020 sa posúvame zase o úroveň vyššie a to vďaka uvedeniu našej najnovšej a najviac vzrušujúcej technológii ER Spine Technology. Veríme tejto technológii tak, že ju nájdete v modeloch Geo, 3N Pro a 3N.

ER Spine Technology

ER Spine Technology

je najnovšia Nexus inovácia. Pre zlepšenie výkonnosti využíva päťhranný shaft. Vďaka zmene geometrie shaftu sme mohli odstrániť prebytočné vrstvy uhlíkových vlákien v kľúčových častiach, kde sa hokejka ohýba a tím tak ešte viacej zvýrazniť bod stredného ohybu, ktorý je typický pre Nexus.

Nexus Geo

V čom je hokejka NEXUS GEO lepšia?

Výhody, ktoré to prinesie výkonnosti hokejky sú dych berúce: Redukcia váhy, rýchlejší prenos energie do čepele, ľahšie prepruženie hokejky do strely. Nový päťhranný tvar shaftu maximalizuje cit a kontrolu pri vedení puku.

Nexus Geo

Hokejka GEO

s váhou 390 gramov, je rovnaká ako pri Vapor FlyLite a Supreme Ultrasonic. Celá konštrukcia hokejky je vyrobená metódou Advanced Carbon Layering. Asymetrický TeXtreme maximalizuje prenos energie pri každej strele. Spojivo Duraflex zvyšuje odolnosť a Monocomp technológia vylepšuje balans a kontrolu pri vedení puku. Nakoniec máme čepeľ OmniCore, ktorá pridáva na stabilite, redukuje vymäknutie čepele a napomáha rýchlejšej strele.

Nexus Geo

Hokejka 3N PRO

využíva tiež novú technológiu ER Spine Technology a je navrhnutá pre skúsených hráčov. Má rovnakú váhu ako 3S PRO a 3X PRO, ale je za nižšiu cenu. Táto hokejka má rovnakú výkonnosť ako 2N PRO, ale je odolnejšia. V rámci inovácii tú nájdeme technológií: napojenie čepele HP mold, MaxBalance redukuje váhu, zvyšuje odolnosti a vylepšuj balans čepele. TeXtreme – najlepší karbón v odvetví poskytuje silu a odolnosť pri nízkej váhe 420 gramov.

Hokejka 3N

taktiež má našu skvelú novinku ER Spine Technology. Vďaka váhe 435 gramov se jedná o najľahšiu hokejku na tejto cenovej úrovni. Pomer cena/výkon je u tejto hokejke na neuveriteľnej úrovni. Ďalšie technológie na hokejke sú: napojenie čepele HP mold poskytuje pocit pri hre ako u jednodielnej konštrukcii, MaxBalance redukuje váhu, zvyšuje odolnosť a vylepšuje balans čepele.

Hokejka N37

je hokejka pre zručných hráčov, ktorí hľadajú kvalitnú hokejku za rozumnú cenu. Na tejto cenovej úrovni sa jedná o najlepšiu kombináciu váhy a výkonu. Vďaka strednému bodu ohybu dokážu hráči dať do strely maximum energie.

Nexus Geo