AG5NT

Hokejová revolúcia!

Značka Bauer odhalila prísne strážené tajomstvo v podobe hokejky AG5NT, ktorá je najľahšia v histórii a umožňuje vyslať na bránu devastujúcu strelu..

AG5NT

Čo stojí za jej výnimočnosťou? Nie je vyrobená z karbónu, ale z borónu, ktorý je neuveriteľne pevný a pružný zároveň. Hokejovému svetu už dlhé roky vládnu karbónové hokejky, ale hokejka AG5NT razí úplne novú a doteraz nepoznanú cestu. Ako prvá hokejka na trhu je vyrobená z unikátnych borovicových vlákien.

Aby toho nebolo málo, hokejka AG5NT je najľahšou hokejkou, akú kedy značka Bauer uviedla na trh. Váži iba 335 gramov, čím prekonáva všetky doterajšie rekordy v hmotnosti hokejok. Jej nízka váha vás ohromí už pri prvom použití. Dostupná je v kategórii junior s flexom 40 a 50, intermediate s flexom 55 a 65 a senior s flexom 70, 77 a 87.

AG5NT
AG5NT

Hokejka AG5NT má spodný bod ohybu a podobne ako vo Vapor hokejkách používa XE-TAPER technológiu. Ak chemický prvok bór správne spracuje, dokáže byť nevídane pevný. V porovnaní s karbónovou hokejkou je tá boronová dvakrát pevnejšia.

S modelom AG5NT dosiahnete tiež dvakrát lepšie prepruženie hokejky pri strele (dvojnásobné kompresné sily). To znamená, že pre vás strela bude menej namáhavá, pritom dosiahnete lepšie zakončenie ako s karbónovou hokejkou.

AG5NT