Pred dokončením objednávky sa u nás zaregistruj a získaš tak zľavu vo výške 10% na neakciový tovar.

Z dôvodu sťahovania hlavného skladu, budú objednávky vytvorené v termíne 8 – 21.4.2024 expedované od 22.4.2024. Naše kamenné predajne sú naďalej otvorené vo svojich štandardných hodinách. Ďakujeme za pochopenie.

Cart0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Supreme

Betóny Bauer Supreme MACH SR

Nová sezóna = nový názov. Spoločnosť Bauer Hockey si pre sezónu 22/23 pripravila novinku v sérií Supreme a to model MACH. S brankárskymi betónmi Supreme MACH získate bezkonkurenčnú stabilitu, ktorá zlepšuje pohyb, kontrolu a pokrytie pri presune. Pokročilá technológia poskytuje podložku elitnej úrovne, ktorá vám pomôže podať to najlepšie v akejkoľvek situácii. Betóny sa vyrábajú len v seniorských veľkostiach. Všetky info ohľadom veľkostí nájdete v našej sekcií Poradňa.
Betóny Bauer Supreme MACH SR
Detaily

Lepšia stabilita

Nový spôsob upínania TUNE-FIT+ obsahuje lepšie a pohodlnejšie upnutie v oblasti lýtka , ktoré kombinuje nový vankúš na lýtka plus držiak na lýtka zabudovaný do spodnej dosky. TUNE-FIT+popruhový systém dokonale vyváži betóny na nohe.

Lepšia stabilita
Vyššia odolnosť

Vyššia odolnosť

Aktualizovaná technológia jednodielnej tepelne tvarovanej kože SLIDER, ktorá poskytuje lepšiu kĺzavosť, odrazový pop a zvýšenú odolnosť voči oderom.

Produkt
Betóny Bauer Supreme MACH SR

Viac pohľadov

Supreme

Betóny Bauer Supreme MACH SR

* Povinné pole

2 499,95 €

Dostupnosť: Skladom

2 499,95 €

Detaily

X108718